AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak

Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak

Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine inanılır.

Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşmak veya belirlediğiniz konularda harekete geçmek ya da hizmet vermek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeyle konuşmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen dedesiyle konuşmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, zorluklarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen dedeyle konuşmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedemle konuşmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya yorulur.

Kahve falında ölmüş dedeyle telefonda konuşmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen dedemle konuşmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir