AnaSayfa / Genel / Kahve falında damatla gelin görmek

Kahve falında damatla gelin görmek

Kahve falında damatla gelin görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damatla gelin gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Kahve falında birçok gelin ve damat görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında çok gelin damat görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalet eder.

Kahve falında falda gelin damat görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin damat görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek yaptığı işte sivrileceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında ölü gelin damat görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir