AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü çocuğu emzirmek

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yanlış bir karar verileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet eder.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen çocuğunu emzirmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu emzirdiğini görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğu emzirmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında doğurduğu çocuğu emzirmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çocuğunu emzirmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğu emzirmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir