AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu emzirmek

Kahve falında çocuğu emzirmek

Kahve falında çocuğu emzirmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğu emzirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde yapacağınız değişiklik, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak şanslarla karşılaşmanızı sağlayacak yönde ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu emzirmek imkân sahibi olacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir çocuğu emzirmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu emzirdiğini görmek sorunlarının günden güne azalacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının çocuğunu emzirmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan erkek çocuğu emzirmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğmamış çocuğunu emzirmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, elinize para geçeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğu olmayan kadının bebek emzirdiğini görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çocuğu emzirmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir