AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle sarılmak

Kahve falında ölü biriyle sarılmak

Kahve falında ölü biriyle sarılmak oldukça uzun bir yolculuğa, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, onu alkışlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yaratıcı değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birisine sarılmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle konuşmak sarılmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında bir ölüye sarılmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün boynuna sarılmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, şansının ve bahtının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü öpmek sarılmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir