AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle dans etmek

Kahve falında ölmüş biriyle dans etmek

Kahve falında ölmüş biriyle dans etmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle dans etmek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler daha tatminkar bir geleceğin temeli olabilir.

Kahve falında sevgilinin dans ettiğini görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yabanci bir erkekle dans etmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret eder.

Kahve falında askerle dans etmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasıyla dans etmek oğlu evli ise boşanacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Kahve falında bebekle dans etmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dans eden görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dans etmek oynamak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın işaret etmektedir.

Kahve falında genç bir erkekle dans etmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir