AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının arabasına binmek

Kahve falında başkasının arabasına binmek

Kahve falında başkasının arabasına binmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının arabasına binmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Kahve falında başbakan arabasına binmek kendisine fazlaca kar getireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında külüstür arabaya binmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabaya binmek sürmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında sarı arabaya binmek yeni bir hayata başlayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin arabasına binmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında özel arabaya binmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında geniş arabaya binmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir