AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle ağlamak

Kahve falında ölü biriyle ağlamak

Kahve falında ölü biriyle ağlamak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, fenalıkta bulunmaya, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü biriyle ağlamak gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Kahve falında ölü bir kişinin ağladığını görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü görüp ağlamak yeni alanlara yöneleceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine ağlamak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında bir ölüye ağlamak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüye çok ağlamak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bir insanın ağladığını görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölülere ağlamak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir