AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü görüp ağlamak

Kahve falında ölüyü görüp ağlamak

Kahve falında ölüyü görüp ağlamak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, isteklerinize kavuşacağınıza, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü görüp ağlamak gördüyseniz:

  • İstediğinizi almak, hedeflerinize ulaşmak ya da yolunuzda ilerlemek istiyorsanız rüzgara karşı değil, rüzgarla birlikte ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında ölüyü görüp ağlamak ruhen rahatlığa erileceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini görüp ağlamak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğünü görüp ağlamak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, onlarla ayrı düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini görüp ağlamak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında mezar görüp ağlamak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin öldüğünü görüp ağlamak ümitlerinin son bulacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi görüp ağlamak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir