AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye çok ağlamak

Kahve falında ölüye çok ağlamak

Kahve falında ölüye çok ağlamak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, riske atılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, işiyle nam salacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye çok ağlamak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Kahve falında ölü bir kişinin ağladığını görmek sahip olacağı malın faazlalığına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde ağlamak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üstüne ağlamak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü arkasından ağlamak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine sarılıp ağlamak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü biri için ağlamak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine ağlamak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir