AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüye ağlamak

Kahve falında bir ölüye ağlamak

Kahve falında bir ölüye ağlamak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kazancının bereketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölüye ağlamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ilginç tekliflere neden olabilir.

Kahve falında bir ölünün arkasından ağlamak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, belalardan korunacağına delalettir.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ölü haberi alıp ağlamak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle ağlamak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ağlamak yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölülere ağlamak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü arkasından ağlamak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye sesli ağlamak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir