AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülere ağlamak

Kahve falında ölülere ağlamak

Kahve falında ölülere ağlamak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölülere ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında ölüye sesli ağlamak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine sarılıp ağlamak inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye sarılmak ağlamak üzgün ve karamsar olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın ağladığını görmek işlerinin toparlanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kişinin ağladığını görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında ölünün başında ağlamak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün ağladığını görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir