AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine ağlamak

Kahve falında ölü birine ağlamak

Kahve falında ölü birine ağlamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, aile içinde saadetinin artacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birine ağlamak gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölünün üstüne ağlamak aydınlığa çıkılacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü başında ağlamak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü ardından ağlamak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ölüye ağlamak rahata ereceğine, mutlu olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birini görüp ağlamak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında bir ölü için ağlamak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, geleceğine bakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir