AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını at üstünde görmek

Kahve falında başkasını at üstünde görmek

Kahve falında başkasını at üstünde görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hastalıktan şifa bulmaya yorulur.

Kahve falında başkasını at üstünde gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında denizin üstünde koşan at görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birini atın üstünde görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında atın üstünden düşmek duygularının karşılıklı olacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde bebek görmek kazancını iki kat arttıracağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında atın üstünde gezmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında atın üstünde kendini görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir