AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin yüzüğünü takmak

Kahve falında ölü birinin yüzüğünü takmak

Kahve falında ölü birinin yüzüğünü takmak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Kahve falında ölüye yüzük takmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yüzüğünü takmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüğünü takmak daha geniş rızık elde edeceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle yüzük takmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı yüzük takmak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Kahve falında evlenme teklifi almak ve yüzük takmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisini işine veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir