AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin saçını görmek

Kahve falında ölü birinin saçını görmek

Kahve falında ölü birinin saçını görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin saçını gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında ölü birinin saçını görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü saçı kesmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına yorulur.

Kahve falında ölünün saçını görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin saçını taramak çok dikkat çekeceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölünün saçını beyaz görmek hem yeni yerler göreceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün saçını okşamak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalettir.

Kahve falında ölüyü beyaz saçlı görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında ölüyü uzun saçlı görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir