AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün saçını görmek

Kahve falında ölünün saçını görmek

Kahve falında ölünün saçını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntı yaşanacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, atılıma geçeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında ölü saçı görmek yanlış yollardan döneceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün saçını örmek mirasa, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ölü saçı taramak umutlarının kendisine hayır getireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün saçlarını kesmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin saçını taramak kurulu düzeninin olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin saçını görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün saçını taramak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir