AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunu evine gitmek

Kahve falında komşunu evine gitmek

Kahve falında komşunu evine gitmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunu evine gitmek gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Kahve falında komşu evine gitmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında komşusunun evine gitmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunu evine gitmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında komşunun evine gitmek güvenliğinden vazgeçeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına inanılır.

Kahve falında komşusuna gitmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında komşulara gitmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, gıybet edeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşuya misafir gitmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir