AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbise giymek

Kahve falında beyaz elbise giymek

Kahve falında beyaz elbise giymek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekiyor.

Kahve falında kirli beyaz elbise giymek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah elbise giymek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık beyaz elbise giymek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşilli beyazlı elbise giymek o kapıyı kapatacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gece elbisesi giymek çok sevilen bir kişi olunacağına, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ve kırmızı elbise giymek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz siyah elbise giymek eskileri yâd edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir