AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt içmek ve içirmek

Kahve falında süt içmek ve içirmek

Kahve falında süt içmek ve içirmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, manevi olarak da yıpranacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt içmek ve içirmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında süt içmek ve içirmek hem işinde başarılı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğa süt içirmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, tövbe etmeye rivayet eder.

Kahve falında başkasının süt içtiğini görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, eğitimlerinin iyi olacağına işarettir.

Kahve falında süt içtiğini görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında anne sütü içtiğini görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, işin düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk süt içtiğini görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir