AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı sıkıntılı görmek

Kahve falında babayı sıkıntılı görmek

Kahve falında babayı sıkıntılı görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı sıkıntılı gördüyseniz:

  • Hayatı yaşamaya öncelik vermeniz stresi azaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında babasını sıkıntılı görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı sıkıntılı görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında babayı sıkıntılı görmek kendinden emin adımlar atacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının sıkıntılı olduğunu görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini sıkıntılı görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sıkıntılı görmek yeni bir yol çizileceğine, el açmayacağına inanılır.

Kahve falında ablasını sıkıntılı görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir