AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sıkıntılı görmek

Kahve falında kendini sıkıntılı görmek

Kahve falında kendini sıkıntılı görmek işlerinin gerileyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, umutlarının çoğalacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini sıkıntılı gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Kahve falında sevdiğini sıkıntıda görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sıkıntıda olduğunu görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birini sıkıntılı görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölüm sıkıntısı çekmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işinin de hep yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında can sıkıntısı görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü sıkıntılı görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşı sıkıntıda görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında sıkıntı çekmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir