AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını sıkıntılı görmek

Kahve falında bir yakınını sıkıntılı görmek

Kahve falında bir yakınını sıkıntılı görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Farkında olarak ya da olmayarak yavaş yavaş parlamanıza yardım edecek düzenlemelere doğru gidiyorsunuz.

Kahve falında bir yakınını sıkıntılı görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını sıkıntılı görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşını sıkıntılı görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini sıkıntıda görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet eder.

Kahve falında işte sıkıntı görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında para sıkıntısı görmek yaşama isteğinin artacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkıntı içinde olmak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir