AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mutsuz görmek

Kahve falında kendini mutsuz görmek

Kahve falında kendini mutsuz görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini mutsuz gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babayı mutsuz görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında mutsuz olmak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında eşini mutsuz görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birini mutsuz görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin mutsuz olduğunu görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok mutsuz olmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir