AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sarılmak öpmek

Kahve falında birine sarılmak öpmek

Kahve falında birine sarılmak öpmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında birini öpmek sarılmak saygınlık elde edeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında birini öpmek ve sarılmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiline sarılıp öpmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini öpmek sarılmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında birisine sarılıp öpmek olumsuz olaylar yaşayacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir