AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve suyu görmek

Kahve falında meyve suyu görmek

Kahve falında meyve suyu görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, mevki edineceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve suyu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Kahve falında meyve suyu istemek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve su görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu meyve suyu görmek verimin ve bereketin geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında meyve suyu ikram etmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve suyu sıkmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine meyve suyu dökmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında meyve suyu satmak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, her zaman haklının yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye meyve suyu vermek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir