AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye hizmet etmek

Kahve falında ölüye hizmet etmek

Kahve falında ölüye hizmet etmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye hizmet etmek gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Kahve falında ölüye hizmet etmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında ölü birine hizmet etmek huzur içinde yaşayacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alime hizmet etmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birisine hizmet etmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, ağzının tadının bozulacağına delalettir.

Kahve falında hizmetçi görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret eder.

Kahve falında misafirlere hizmet etmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında hafızlara hizmet etmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek hizmetçi görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir