AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire hizmet etmek

Kahve falında misafire hizmet etmek

Kahve falında misafire hizmet etmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, belki ölümler görüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, olmayacak hayallere kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında misafire hizmet etmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Kahve falında misafirlere hizmet etmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında misafire hizmet etmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında birisine hizmet etmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hizmetçi olarak görmek zorlukların giderileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında birilerine hizmet etmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ölüye hizmet etmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeyhe hizmet etmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında ölü birine hizmet etmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir