AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölü için ağlamak

Kahve falında bir ölü için ağlamak

Kahve falında bir ölü için ağlamak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ölü için ağlamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında ölü görünce ağlamak aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanında ağlamak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak rakiplerin geride bırakılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına işaret eder.

Kahve falında ölü başında ağlamak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insanın ağladığını görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini görüp ağlamak başarılarını arttıracağına, o kimselerden menfaat göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir