AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye ağlamak

Kahve falında ölüye ağlamak

Kahve falında ölüye ağlamak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Kahve falında ölüye ağlamak gördüyseniz:

  • Yeni düzenlemeler, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyü görüp ağlamak hep onlara layık olmaya çalışacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir ölü için ağlamak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, şanssızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak hasret içinde kalacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında ölünün başında ağlamak Tövbe Edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine sarılarak ağlamak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birini görüp ağlamak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üstünde ağlamak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle beraber ağlamak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir