AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih tanelerini görmek

Kahve falında tesbih tanelerini görmek

Kahve falında tesbih tanelerini görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, üzüntülerinin biteceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih tanelerini gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Kahve falında tesbih tanesi yemek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih taneleri görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında tesbih tanesi toplamak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında tesbih tanesi görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kazançlı işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih tanelerini görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, daha pozitif biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babadan tesbih almak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tesbih çekmek bol kazanç elde edeceğine, günlerini bunun için harcayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir