AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası olmayan at görmek

Kahve falında kafası olmayan at görmek

Kahve falında kafası olmayan at görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, işlerin kara geçeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında kafası olmayan at gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Kahve falında atın kafasını görmek adını aklamayı başaracağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasiz at görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz at kafası görmek yokluk çekeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kafalı insan görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Kahve falında kafası olmayan at görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında insan kafalı at görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş at görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir