AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bebeği emzirmek

Kahve falında ölü bebeği emzirmek

Kahve falında ölü bebeği emzirmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, karalar bağlayacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında ölü bebeği emzirmek çok iyi şeylere, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü bebek emzirmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ölü emzirmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini emzirmek zorlukların bir anda biteceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü emzirmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği olduğunu ve onu emzirdiğini görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bebek emzirmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir