AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği olduğunu ve onu emzirdiğini görmek

Kahve falında bebeği olduğunu ve onu emzirdiğini görmek

Kahve falında bebeği olduğunu ve onu emzirdiğini görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği olduğunu ve onu emzirdiğini gördüyseniz:

  • Nostaljik anlar yaşayabilir veya duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında dördüz bebek emzirmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bir bebeği emzirmek parasını ve işini kaybedeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede bebek emzirmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel bebek emzirmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kadının bebek emzirmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, daha çok iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan erkek bebeği emzirmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, onlara hocalık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında öksüz bebek emzirmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bebek emzirdiğini görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir