AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini emzirmek

Kahve falında ölü birini emzirmek

Kahve falında ölü birini emzirmek maddi konuda zayıflayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birini emzirmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölü bebek emzirmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü emzirmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölü bebeği emzirmek sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini emzirmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü emzirmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının bebek emzirdiğini görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek emzirmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, dertlerin aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir