Kahve falında ölü emzirmek

Kahve falında ölü emzirmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü emzirmek gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Kahve falında ölü emzirmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bebeği emzirmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini emzirmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, mutlu bir evliliğe işarettir.

Kahve falında ölüyü emzirmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü bebek emzirmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide bebek emzirmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, günahlarından tövbe etmeye tabir olunur.

Kahve falında çocuğun olduğunu ve emzirdiğini görmek ister istemez başının belaya gireceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top