Kahve falında ölüyü emzirmek

Kahve falında ölüyü emzirmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü emzirmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölü birini emzirmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü emzirmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü emzirmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü bebek emzirmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bebeği emzirmek kendine çeki düzen vereceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında bebeği olduğunu ve emzirdiğini görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek görüp emzirmek zararların üst üste geleceğine, başarıların çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top