AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü akrabayı görmek

Kahve falında ölü akrabayı görmek

Kahve falında ölü akrabayı görmek şansının ve bahtının döneceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü akrabayı gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Kahve falında ölü akrabayı görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabayı öpmek çok sorunlu günler geçireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ölü akrabadan para almak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir akrabayı canlı görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ticaretinin de hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında ölü akrabanı görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bir akrabayı görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işarettir.

Kahve falında ölü akrabalarını görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir