AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü akrabadan para almak

Kahve falında ölü akrabadan para almak

Kahve falında ölü akrabadan para almak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabadan para almak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek aşk hayatınızı canlandırma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ölü akrabadan para almak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabadan para almak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında akrabanın para verdiğini görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında akrabalara para dağıtmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Kahve falında akrabalardan para almak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabadan borç para almak zorlukların yaşanacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen akrabadan para almak borçlarını kolayca ödeyeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabasından para almak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir