AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü akrabalarını görmek

Kahve falında ölü akrabalarını görmek

Kahve falında ölü akrabalarını görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında ölü akrabalarını gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Kahve falında ölü akrabayı öpmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü bir akrabayı görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü akrabayı canlı görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, şifa edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir akrabanı görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanı ölürken görmek sağlığına kavuşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölü bir akraba görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bir akrabayı canlı görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir