AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir akrabayı canlı görmek

Kahve falında ölü bir akrabayı canlı görmek

Kahve falında ölü bir akrabayı canlı görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, zorlukların baş göstereceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Kahve falında ölü bir akrabayı canlı gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınızı uygulamaya koymadan önce kimseye açmayın.

Kahve falında ölü bir akrabayı canlı görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabayı canlı görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, düşmanına galip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen akrabayı canlı görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, borçlarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş akrabayı canlı görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş akrabasını canlı görmek hayallerini gerçekleştireceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü babasını canlı görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insanları canlı görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü mezarda canlı görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir