AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakla tesbih çekmek

Kahve falında parmakla tesbih çekmek

Kahve falında parmakla tesbih çekmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına yorulur.

Kahve falında parmakla tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Kahve falında parmaklarla tesbih çekmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında parmakla tesbih çekmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılmak tesbih çekmek kötü halin son bulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide tesbih çekmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tesbih çekmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namazdan sonra tesbih çekmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, onun her zaman başında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesbihle besmele çekmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz tesbihi çekmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir