AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli tesbih görmek

Kahve falında değerli tesbih görmek

Kahve falında değerli tesbih görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Kahve falında değerli tesbih gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında değerli tesbih görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet eder.

Kahve falında değerli birini görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, ona özlemle sarılacağına yorulur.

Kahve falında değerli küpe görmek para sıkıntısından kurtulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine yorulur.

Kahve falında değerli maden görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında değerli eşyalar görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işarettir.

Kahve falında değerli eşyalar bulmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında değerli eşya çaldırmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı değerli taş görmek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir