AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tesbih görmek

Kahve falında beyaz tesbih görmek

Kahve falında beyaz tesbih görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tesbih gördüyseniz:

  • Ekonomik, hukuki, duygusal veya vergiler v.b ile ilgili konularda sabrınız taşabilir, sabretmekte veya öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tesbih almak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tesbih çekmek her zaman çok üzgün olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tesbih bulmak verilen sözlerin tutulamayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz tesbih görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tesbih dağıtmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tesbih görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok tesbih görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında tesbih dağıtmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir