AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun tesbih görmek

Kahve falında çok uzun tesbih görmek

Kahve falında çok uzun tesbih görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, işlerinde kara geçeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun tesbih gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Kahve falında çok uzun tesbih görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında uzun tesbih görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tesbih etmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih namazı kılmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulur.

Kahve falında tesbihi düşürmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbihler görmek keyiflerinin yerinde olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namazda tesbih çekmek mutsuz olacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında camiden tesbih almak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir