AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık oltası almak

Kahve falında balık oltası almak

Kahve falında balık oltası almak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kazancının her geçen gün artacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet eder.

Kahve falında balık oltası almak gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında oltayla balık yakalamak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında balık oltasına takılmak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında oltada balık görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında olta balık tutmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulur.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet eder.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir