AnaSayfa / Genel / Kahve falında olta iğnesi görmek

Kahve falında olta iğnesi görmek

Kahve falında olta iğnesi görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olta iğnesi gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Kahve falında olta iğnesi görmek refah içinde olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına tabir olunur.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında oltaya yem takmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak kişinin güzel işler yapacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında oltaya yakalanmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında balık oltası görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir