AnaSayfa / Genel / Kahve falında olta yapmak

Kahve falında olta yapmak

Kahve falında olta yapmak âlim kimselerden feyz alacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında olta yapmak gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Kahve falında olta yapmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık oltasına takılmak bilgilerle donanacağına, zaferlere doymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olta balık tutmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük olta görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göle olta atmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Kahve falında oltaya yakalanmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir