AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüşü hasta görmek

Kahve falında ölmüşü hasta görmek

Kahve falında ölmüşü hasta görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüşü hasta gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında yatan hastanın iyileştiğini görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine alamet eder.

Kahve falında hasta birini çok iyi görmek bankadaki hesabının kabaracağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğeni hasta görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta yatağında yatmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bir hastaya bakmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanın kustuğunu görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında hasta biriyle vedalaşmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir