AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında akrabanın hastalandığını görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akraba hasta görmek işlerin hafifleyeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında bir akrabanın hasta olduğunu görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabalarının hasta olduğunu görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında akrabanın hasta olduğunu görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında akrabasını hasta görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabayı hasta görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir